Choď na obsah Choď na menu
 


BOYS poradňa ;)

20. 9. 2011

 

 

 

Obrázok

 

Môžem o sebe povedať, že som dosť pekná a aj veľmi obľúbená...stále však nemám chalana, kde je problém?

Myslím, že problém bude v tom, ako na chalanov pôsobíš. Možno pre nich predstavuješ nedosiahnuteľnú, alebo pôsobíš trochu namyslene. Skús im ukázať svoju ľudskú stránku a nehrať to na nedobytnú princeznú. Uvidíš že časom sa ti zadarí aj v tejto oblast ;)

 

 

Páči sa mi chalan z vedľajšej triedy. No on o mne asi ani netuší. Ako ho dostať?

V prvom rade je dôležité s ním nadviazať kontakt. V dnešnej dobe už nebude problém si ho vyhľadať na Facebooku a pridať si ho k priateľom :) Ale ak nepatríš medzi hanblivé, keď pôjdeš okolo neho pozri sa mu hlboko do očí a potom odvráť pohľad skôr než on. Ak sa ti toto podarí, môžeš nabudúce nadviazať aj rozhovor :) Napríklad o škole, prípadne sa ho spýtaj koľko je hodín alebo niečo podobné :) A potom už je len na ňom a samozrejme na tebe či z toho niečo bude...

 

 

Onedlho ma čaká moje prvé rande s mojim vysnívaným. Som totálne nervózna. Ako má vyzerať skvelé rande?

Na rande hlavne nesmie byť ticho. Rozprávaj o hocičom, o svojich koníčkoch, komentuj niečo naokolo, ide ale hlavne o to aby ste sa čo najviac spoznali. Buď milá, usmievavá a môžeš mu zložiť aj nejaký kompliment. Neboj sa a snaž sa pôsobiť uvolenene, veď koniec koncov je to len chalan, ktorým je určite nerozvózny rovnako ako ty ;)

 

 

Ak máš nejakú otázku napíš do komentárov :) Rada poradím.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.