Choď na obsah Choď na menu
 


Najčastejšie príčiny rozchodu, alebo na čo si dávať pozor

17. 8. 2011

 

 

Na začiatku všetko funguje a má to iskru, ale čo potom keď už vzať trvá dlhšie? Ak sa oň nestaráš môže nastať rozchod, aké sú teda najčastejšie príčiny a na čo si dávať pozor??

 

 

Obrázok

 

1. Stále ste spolu

Jasné že chalan má rád tvoju prítomnosť, ale iba vtedy ak to neprehánaš. Ak ho neustále bombarduješ SMS-kami, nevieš bez neho predstaviť ani sekundu, či dokonca sa hneváš keď chce ísť von s kamošmi, je jasné že chalanovi začneš liezť na nervy.

Takže... Ak s tvojim frajerom nie si každú voľnú minútu, si mu oveľa cennejšia než inak. Nepíš mu každý deň  20 SMS-iek a ak ti neodpíše nepíš ďalšie...ak ho nechceš stratiť.

 

 

2. Už nie si taká ako si bola

Keď ste spolu začali chodiť bola si kočka. No počas vzťahu si sa o seba zabudla starať a spoliehala si sa že keď ťa má rád tak aj s mastnými vlasmi. Aj toto môže byť príčinou rozchodu.

Takže... Ak toto s tebou súvisí, snaž sa zlepšiť, začni sa o seba starať, maj zase tie krásne voňavé vlasy :))

 

 

3.  Nevera 

Našiel si inú? Tu je naozaj rozchod  nevyhnutný... nejde to s dvoma babami naraz, je to jeho chyba ale čo keď si bola neverná ty?

Takže... Svojho chalana si váž a nezahýbaj mu. Len si predstav ako by si sa cítila ti keby ťa niekto podviedol...Aj keď ťa to čo najviac láka nerob to. No ale sú aj prípady kedy už naozaj k svojmu priateľovi nič necítiš a si zamilovaná do iného, vtedy sa s tvojim chalanom porozprávaj a neklam mu.

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.