Choď na obsah Choď na menu
 


Návod na *SMOKE EYES*

20. 9. 2011

 

 

Obrázok

 

 

Najprv zjednoť pleť svojim obľúbeným make-upom alebo  korektorom, celú  tvár  jemne popráš sypkým púdrom.


1.-2. Mäkkou čiernou kajalovou ceruzkou  sprav nad líniou horných rias hrubšiu linku. Neboj sa ju urobiť´výraznú, nemusí byť dokonalá pretože, ju aj tak potom rozmažeš ;)
3. S vatovou tyčinkou alebo malým štetčekom linku ľahko rozmaž, aby nebola tak ostrá.
4.-5. Drobným štetcom naber trochu najtmavšieho (najlepšie čierneho) sypkého tieňu klepni ním cez hranu ruky (zbytočný tieň ti ostane na ruke, a tak sa ti tieň na oku nerozmaže) a poklepávaj ním cez líniu  linky – tak  sa zfixuje a zvýrazní.

1.-2. Pomocou plochého štetca nanes na viečka stredný očný tieň a jemne  rozotri dostratena.
3.-5. Teraz je na rade najsvetlejší z očnýh tieňov, ktorý budeš aplikovať pomocou guľatého štetca. Oči jemne otvor a štetcom akokeby kresli oblúkovitým pohybom po očnom viečku sem a tam kým se tieň perfektne nerozotrie. Zaručí ti to, že oči budú nalíčené rovnako a pravidelne.

 

1.-3. Teraz je treba zamerať sa na spodné viečka. Priprav si opäť najmenší štetec a stredný odtieň očného tieňu. Štetec s tieňom jemne  oklepni o ruku a začni ním obťahovať spodné viečko od vonkajšieho kútika smerom k vnútornému. Časť linky od vonakjšieho kútika zhruba ku stredu viečka by mala byť široká,zvyšok obtiahni úzko.

.
4.-5. Na rade je opäť čierna ceruzka. Veď ju nad  liníou spodných  rias.Potom obe oči na pár sekúnd zatvor a viečka tiskni k sebe –  aby  oči nezačali slziť a linka sa nerozmazala.


6. Na záver samozrejme nezabudni na špirálu. Aby boli riasy čo najvýraznejšie, jemne  napni viečko pomocou palca jednej ruky a druhou rukou aplikuj špirálu od začiatku rias až k ich končekom. Trikom profesionálov je aplikácia  „sekavými pohybmi“, keď  špirálu nevedieš  rovno, ale jemne s ňou pohybuješ doprava a doľava. Riasy budú vyzerať hustejšie a výraznejšie .

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.