Choď na obsah Choď na menu
 


Tvoj nový štýl! ;)

23. 8. 2011

 

Obrázok

1.krok Ak nie si pripravená na zmenu tvojho šatníka, začni pomaly. Vytrieď si v skrini veci ktoré už nechceš ani vidieť a ktoré budeš nosiť naďalej. Ale POZOR! Môže sa stať že omylom vyhodíš aj takú vec ktorá ti príde obyčajná ale predsa len sa ešte zíde.

 

2.krok Ak si nevyhrala milióny, nemusíš sa báť. Krásne veci sa dajú nájsť aj v lacnejších obchodoch. Či dokonca....skvelé oblečenie sa dá aj vyrobiť, stačí len kreativita, nožnice, textilné farby a máš :-D

 

3.krok Do svojho šatníka vlož také kúsky ktoré nikto (alebo aspoň väčšina) nenosí. Nemusíš zakaždým splynúť s davom, ľudia si ťa tak lepšie zapamätajú a budeš pre nich zaujímavejšia. Mám skúsenosť. Zmxuj viaceré štýly dohromady, pripoj doplnky, kombinuj a pomáhaj si vlastnou tvorbou,  prípadne inšpiráciou v časposioch alebo na internete.

 

4.krok Keď si si už ten "svoj styling" našla, treba sa naučiť prijímať komplimenty. Keď ti niekto zloží kompliment odpovedz: ,,Ďakujem aj ty.", napríklad :-) Kritiku možno na prvý raz vnútorne neprijímeš ale navonok nedaj pocítiť že ťa to trocha ranilo, stoj si za tým že ten outfit čo máš na sebe sa ti páči.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.