Choď na obsah Choď na menu
 


Cesta k šťastiu 2

4. 5. 2012

 

O čo vlastne ide v  tomto tajomstve? Ponúkam ti pár citátov ktoré ti otvoria oči a priblížia ťa k nemu :)

Osudová rana, ktorú každý z nás aspoň raz v živote utŕžil. Žiaľ, neudeľuje ju osud, hoci by nám takáto útecha veľmi pomohla, udeľuje si ju človek sám. Svojimi skutkami vyvoláme istú príčinu, jej dôsledok sa objaví neskôr, častokrát až vtedy, keď sme už na svoj skutok zabudli. Karma je žatva toho, čo sme zasiali. A tak z údelu vyčítame, ako konal človek predtým.

 

 

Každy ma svoje sny, túžby. Vrátte sa o pár rokov späť, zoberte do rúk ceruzku a kreslite, lepidlo a lepte, zapnite skicár alebo photoshop. Nakreslite si domček, po ktorom ste vždy túžili... Rodinu, ktorú ste vždy chceli mať... zdravie, o ktorom ste vždy snili... Kreslite z hlavy, tak aby to bolo podla vaších predstáv. Je to sila mysle a nazabudni Veriť v To, v Seba...Mysli na to, že už to máš, kresli a ži spoločne s tým :)Vesmír je nesmierne hojný, rád vám to zošle :) Bud sám strojcom svojho šťastia a chci, ved je to radosť :)

 

 

"Cestu si nájdem, alebo spravím. "

(Hannibal).

 

 

Budeš tým, čím už si myslíš že si.
Budeš mať to, čo už si myslíš že máš.

 

 

Dnešný deň je krásny, zajtra bude tak isto a v podstate tak bude stále, ak to chceš ty sám :)

 

 

"Keď niečo skutočne chceš, celý vesmír sa spojí, aby si to mohol uskutočniť."

 

Možno sa sám seba pýtaš, prečo Ti to nevyšlo s Nou/Ním... Ja Ti poviem prečo, možno práve preto, že si sa vždy bál/a o to, že by si ju/ho stratil/a... Zapamätaj si, že na čo myslíš, to príde, to si privoláš .

 

 

 

Vždy, ked po niečom snívaš, túžiš... vždy sa toho drž!.. Každy den Ti v hlavou "bludia" tisícky myšlienok, či je to pri práci, relaxe, obede, alebo ked pijes svoj oblubeny napoj... vždy iná myšlienka, vždy nový sen, túžba . Pochop, že tvoje myšlienky znamenajú klúč, klúč do každých dverí. A ked myslíš stále na niečo iné, sila myšienok sa rozdeli a je vždy o kus menšia šanca, že sa Tvoje želania premenia na skutočnosť... ... Tak sa konečne rozhodni, či ich NAOZAJ chces, či sa nejedna len o nejaký "vrtoch"... a ak opak je pravdou, tak na ne mysli stale... neustale... Je to len " hra", hra tvojej mysle...a ak nechces byt obycajny panačik, tak na sebe "pracuj"... a vysledok sa urcite dostaví...:)

 

 

Tvoje myšlienky vytvárajú Tvoj svet...


 

Páči sa ti niečo a velmi by si to chcel/a...??? Zamysli sa nad týmto: velmi by som to chcel/a... Toto slovo sa Ti usadí v pamäti, lebo by si to chcel/a, aby sa Ti to splnilo .. .No Ty si neuvedomuješ, že Tvoje myšlienky sú cesta, cesta k tomu, čo by si naozaj chcel/a..., že Tvoje myšlienky vytvárajú to, čím si (čim chceš byť), Tvoje myšlienky vytvárajú Tvoj svet...
Tak ak nechceš celý život presedieť a nezmyselne čakať, tak zabudni na slovo chcel/a, ale začni myslieť na to, aké je to, ked to máš...a ono to príde, príde to nečakane a ty dosiahneš konečne to, po čom si vždy túžil/a :)))

 

 

Ked ráno vstaneš... Zhlboka sa nadýchni, zavri oči a predstav si veci, ktoré by si chcel/a, ale tak, že ích už máš, žiješ s nimi, dávaju Ti šťastie... Potom vydýchni a otvor oči, versmír je velký a hojný, tvoje myšlienky nájdu cestu k tebe ...nemysli na skurvenú dobu, bez penazí, bez lásky a šťastia je to nuda .. máš seba, ty si ten klúč ku krajšiemu životu :)

 

 

 

Aj keď ťa majú za hlupáka,
ty musíš veriť a stále kráčať.
A jedného dňa sa budeš smiať,
bez bitky vojnu nikto nevyhral.

Kali

 

 

Vieš čo by som chcel? ... chcel by som viac pochopiť svet, ludí, momenty, maličkosti... Chcel by som spoznať viac seba, svoje myšlienky a tužby ... nechcem šťastie... neverím v to, že šťastie ťa môže niekde stretnúť ... Je to len výhovorka ludí, čo nič nevedia dokázať :) ... chcel by som žiť večne a užívať si svet, užívať si to čo je vo mňe, to čo ma tlačí dopredu ... je to sila, ktorú nezastaví žiadný smrtelník ...
A preto, vždy ked ráno vstanem ...Žijem, neprežívam len ...

 

Ľudia nebojte sa! Nech sa deje čokolvek a nech vás čaká čokoľvek, nebojte sa! :) Nech ste kdekoľvek a nech máte pred sebou hocičo, tak to bude dobré, lebo neboj sa len ver! :) Boh zariadi každú minútu vášho života, vy len žite na mieste, ktoré vám dá, v čase, ktorý vám vyberie najlepšie a najradostnejšie ako viete ;) A nech príde čokoľvek, On dá pokoj.

Bože, daj mi pokojnú myseľ, aby som prijal veci, ktoré zmeniť nemôžem. Daj mi silu, aby som zmenil veci, ktoré zmeniť môžem. A daj mi múdrosť, aby som rozlíšil jedno od druhého!

 

 

 

Človek je taký pekný, aká krásna je jeho duša... Taký dobrý, aké veľké je jeho srdce.. Taký bohatý, koľko má priateľov....Taký mladý, na koľko sa cíti... Taký silný, ako vie pomáhať slabým....Taký šťastný, ako sa vie tešiť aj z maličkosti a potešiť aj druhých....Taký múdry, koľkokrát vie poradiť tomu, kto to potrebuje....

 

 

Pamätaj, že ak chceš uspieť, znamená to postaviť sa o jeden krát viac, nez koľkokrát si spadol na zem...

 

 

Keď sa dnes pozrieme na ľudí okolo seba, môžeme ich vidieť akoby rozdelených na dva tábory .
Ľudia, čo sú sústredení na vonkajší svet, sú zúfali z toho, že hodnoty, na ktorých postavili svoj svet, verili im a zasvätili im svoj život sa pomaly búrajú.
Ich svet stráca stabilitu a bojujú o prežitie.
Potom sú tu ľudia, ktorí sú sústredení na svoj vnútorný svet a aj pri búraní systému sú v stave kľudu, lebo sa naučili, že šťastní môžu byť nezávisle od systému, nekráčajú cestou strachu a neboja sa žiť svoj sen:)

 

 

Pamätaj, že v deň, keď si povieš "vzdávam sa" iný si povie " Moja šanca

 

Jediné ,čo si vytvárame, sú nové ciele, nové cesty, ktorými kráčame k tomu hlavnému CIEĽU, v živote je totiž nesmierne dôležite vedieť, čo chceš...Keď to vieš, ideš razne, netočíš sa dookola, ani zbytočne nepolemyzuješ.
Ja viem, čo chcem a idem za tým.
Je to sila, ktorá ma vedie vpred. Spomeň si, kto hľada, ten nájde, kto klope, tomu otvoria... Alebo :všetko je možne tomu kto verí, ja verím a preto viem, že nikto mi nemôže zobrať TO, čo nosím v srdci ako cieľ ...:)

  

 

Pokračovanietu


 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.