Choď na obsah Choď na menu
 


Čo prezradí farba vlasov?? :)

23. 8. 2011

 

 

BLONDÍNKY

 

Sú všeobecne považované za veľmi atraktívne – hriva svetlých vlasov upútava pozornosť za všetkých okolností. Potvrdila to aj skupina nemeckých vedcov, ktorí zistili, že prírodné blondínky a ryšavky produkujú šesťkrát viac feromónov ako hnedovlásky, takže sú pre mužov najpríťažlivejšie. Blondínkam je zároveň pripisovaná mierna a kľudná povaha. Sú vraj veľmi romantické, citlivé ale na druhú stranu dokážu byť aj rozmarné, prelietavé a neskutočne naivné.

 

Obrázok

 

 

BRUNETKY

 

Sú naproti tomu prefíkané a nikdy presne neviete, čo si myslia. Môžu zo seba kľudne urobiť "hlúpu blondínu", ale pritom dobre poznajú mužove myšlienky a fantázie. Brunetky sú podľa vedcov veľmi vášnivé a skôr ako neha, ktorá je blízka blondínkam, je pre nich príznačná zmyselnosť. Ženám s tmavými vlasmi to vraj skvele myslí a dokážu sa mužom vyrovnať na poli intelektuálnom, preto im skôr dávajú prednosť muži typu "vedátor"

 

 

Obrázok

 

 

RYŠAVKY a ČERVENOVLÁSKY


Tvrdí sa, že sú výnimočné, a je to úplná pravda. Vynikajú hlavne svojim temperamentom, ohnivou povahou a živelnosťou. V každom prípade nie sú nudné. Ba naopak, dokážu prekvapiť a majú v sebe zvláštne kúzlo. Platí to, samozrejme, pre prirodzene hrdzavovlasé ženy, ale podobné vlastnosti sa automaticky predpokladajú aj u žien s chemickou farbou. Vedeli to už starí Rímania, preto si ich ženy farbili vlasy henou, aby dosiahli tento tón vlasov.

 

 

Obrázok

 

 

Ja osobne si myslím, že na farbe vlasov nezáleží a každému sa hodí niečo iné. Je to vec vkusu. Niektorím mužom sa páčia len blondínky, iný sa viac pozerajú po tmavovláskach a ďalší považujú za najsexi ryšavky. :) A navyše je hlúposť posudzovať inteligenciu podľa farby vlasov! :)

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.